reviews by request

am primit tema de la un comenteitar, pacum urmeaza, doua bloage de vazut si de bagat in seama. primul e http://highstreetcardigans.com/ si i'm very sorry to say, i can't consider it: it's in english, nu spikenam acilea ca sa ne dam mari. sa ramanem la romanizmele noastre.
da' al doilea, fratzie, al doilea justifica tagu', labelu', de! prosti de ocazie. 'minunile gandului', cica. sa-ncepem cu inceputul, ultima postare la data accesarii: "Doamna şi Eminescu [titlu] O cunosc... poate de când mă ştiu sau, mai exact, din anii cu sarafan şi bentiţă albă.". ca sa ma esprim ca un critic literar, 'ni se reveleaza' un blog feminin. ca sa ma exprim grobian, nu tre' sa ajung decat pana la punctele de suspensie (ca nu le pot zice puncte-puncte) ca sa apara primul mare semn de intrebare. al doilea semn e de intrebare doar o secunda, la urmatoarea postare, cu poza lu' paler. octavian paler. marele telectual. pentru cine nu mai stie, de sub chelia aia, pe cand nu era chelie, a rasarit expresia "epoca de aur". un mancator de rahat, membru al cc al pcr, lingau ceausist de ultima speta, paler s-a reconvertit in intelectual de tocsouri, ca un fel de monica tatoiu avant la lettre. se udau pixdele si se chiombeau traianungurenii la el pe cand nu se inventase inca dan puric (excuse my french).
asadar, stimate comentator, multumesc pentru sugestii, va mai asteptam. nu sint bloguri cat sa n-am io epitete pentru ele.

1 comment:

Anonymous said...

vom reveni.